Gegaarde spareribs

Inclusief ketjap/pikant marinade per doos

Onze gegaarde spareribs zijn supermals doordat ze sous vide gegaard zijn. Ze worden luchtdicht verpakt in een marinadebad waardoor de smaak er extra goed intrekt. Wij hebben dozen van gemiddeld 4,5 kg (+-8 personen) en 8,5 kg (+-15 personen). In een ongeopende verpakking hebben onze spareribs een houdbaarheid van vijf maanden in de koeling.

46,5076,50

Wissen
Aantal dozen
Nu besteld is overmorgen je bestelling al in huis!

Hier mag je ons aan houden.

Al meer dan tien jaar zijn wij de specialist in spareribs voor groothandels, horeca-bedrijven en food services in heel Europa. Vanaf nu zijn onze producten ook beschikbaar voor particulieren.

01.

Supermalse spareribs

Supermals door sous vide techniek

02.

Inclusief bezorging

Inclusief bezorging door heel Nederland.

03.

Gratis marinade

Ketjap/Pikant marinade zit gewoon bij je bestelling.

04.

Vijf maanden vers

Onze spareribs hebben een houdbaarheidsdatum van vijf maanden.

05.

Volgende werkdag geleverd

Voor 15:00 besteld, vandaag nog verzonden.

Productinformatie

Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in gegaarde spareribs. We zorgen ervoor dat alleen het beste bij de klant terecht komt. Door onze innovatieve en meest moderne gaartechnieken kunnen wij jou de beste sous vide spareribs aanbieden. Doordat deze spareribs langzaam gegaard worden wordt een nog malser, smaakvollere rib gegarandeerd. Dus altijd snel iets lekkers op tafel. Voor de vrijdagmiddagborrel met collega’s, voetbalavonden, studentenfeestjes, tijdens je werk of gewoon voor het gezin. Onze gegaarde spareribs worden altijd vers geleverd met een houdbaarheid van vijf maanden in de koeling. In de vriezer zelfs twee jaar. Wij hebben dozen van gemiddeld 4,5 kg (+-8 personen) en 8,5 kg (+-15 personen). Bij elke bestelling wordt onze ketjap/pikant marinade er gewoon bij geleverd.

Productinformatie
Hoe zit dat met de levering?

Levering

Al onze bestellingen worden gekoeld aan huis bezorgd. Bestellingen in Twente leveren wij zelf, alles daarbuiten leveren wij uit aan PostNL. Wanneer een bestelling bezorgd wordt door PostNL verpakken wij het in tempex dozen, zodat het vlees gekoeld blijft. Bij het bezorgen door PostNL krijgt u een bericht wanneer de bestelling aankomt, dus zorg ervoor dat er altijd iemand aanwezig is. Houd er rekening mee dat met de feestdagen en drukke periodes de tijden kunnen afwijken.

Bereidingswijze

Onze sous vide spareribs worden langzaam gegaard. Daardoor zijn de spareribs nog malser en smaakvollere. Door het voorafgaande gaarproces ontstaat er een kortere bereidingstijd. In een voorverwarmde oven van 200 graden serveert u de spareribs in +- 10 minuten. Ook kunt u ze in een airfryer bereiden, tussen de 8 en 10 minuten. Liever op de barbecue? Ook geen probleem, met 6 tot 8 minuten zit je met iedereen aan tafel. Na de bereiding strijkt u de sparerib in met onze heerlijke ketjap/pikant marinade voor de gehele beleving. Deze krijgt u er natuurlijk gratis bijgeleverd.

Hoe bereid je spareribs
Voedingswaarden gegaarde spareribs

Voedingswaarden

Analysegegevens per 100 gram product (gemiddelde waarden volgens berekeningen)
Energetische waarde

Vet
Waarvan verzadigd vet

Koolhydraten
Waarvan suikers

Eiwit

Zout

 892 kJ /  210 kcal

13,5   gram
6,1    gram

3,2     gram
2,6     gram

18,9    gram

1,1     gram